Muffin Recept

Megújult a Tudakozó!

Töltött már el órákat az Internetet böngészve, hogy megtalálja egy termék vagy szolgáltatás legmegfelelőbb forgalmazóját? Érezte már azt, hogy bár mondják, hogy az Interneten mindent meg lehet találni, de rengeteg időbe telik és rendkívül bonyolult? Higgye el ugyanilyen nehéz dolga van az Ön potenciális ügyfelének is, amikor éppen az Ön termékére vagy szolgáltatására van szüksége!

ImageA http://www.tudakozo.hu/olyan egyszerűen kidolgozott keresőmotort fejlesztett ki, aminek segítségével az Interneten található óriási információtömegből úgy találhatja meg a keresett terméket, szolgáltatást, beszállítót, hogy más keresőrendszerekkel ellentétben, a találatokból nem kell egyenként kihámozni a keresett információt. Ezáltal minden keresés alkalmával időt és energiát spórolhat meg.

Próbálja ki mennyivel gyorsabban, pontosabban találja meg a keresett terméket, szolgáltatást megújult rendszerünkben!
Így találják meg Önt is leendő partnerei, amennyiben minél több információt, kulcsszót tesz közzé a http://www.tudakozo.hu/ keresőjében!

- Döntse el, hogy vállalkozásáról milyen információkat tesz publikussá oldalunkon! Szerkessze meg saját bemutatkozó felületét! Válassza ki vállakozására jellemző kereső/kulcsszavakat! Cserélje termék ill. referencia fotóit az aktualitásnak megfelelően! Helyezze el oldalunkon üzleti hirdetését!
http://www.tudakozo.hu/ugyfelkapu/
- Hetente frissülő belföldi és külföldi üzleti ajánlatok!
http://www.tudakozo.hu/uzleti_ajanlatok
- Az online honlapépítő modul használatával szerkessze meg cége weboldalát!
http://www.weblapgyarto.hu

Nincsenek megjegyzések: